PRODUKTER

R+Co

Serien är framtagen av tre av världens idag mest inflytelserika frisörer.
Garren: en av världens mest eftertraktade frisörer och stil experter, anlitad av modebranschens ledande fotografer, formgivare, tidskrifter och världskändisar för att förändra och öka värdet på sitt varumärke. 
Med över 1000 ”covers” på sin meritlista är Garrens namn synonymt med den absolut högsta nivån i modevärlden. 
Hans arbeten syns regelbundet i ledande globala modepublikationer som 
Vogue, W och Interview och under hela sin karriär har han samarbetat med branschens bästa fotografer, som tex Steven Meisel, Patrick Demarchelier, och Mario Sorrenti. Garrens unika förmåga har gett honom en lojal kundkrets från Linda Evangelista, Karlie Kloss och Madonna till Taylor Swift, Lady Gaga och Katy Perry.

Thom Priano: anses vara världens främsta stylist för män men är en lika bra stylist för kvinnor, han är vad man kan kalla en "livsstilsstylist." Han arbetar inte enbart med hår utan med alla delar som behövs för att skapa en personlig stil ... 
och en fantastisk bild. Thom har format vår generations uppfattning om hur män ska se ut – från Calvin Kleins ikoniska underklädsannonser till Abercrombie & Fitch "magalogs”! Hans kundlista är full av Hollywoods ”leading men” som Brad Pitt, 
Justin Timberlake, Tyson Beckford och David Bowie. Han arbetar med märken som Chanel och Ralph Lauren och hans arbeten 
syns regelbundet i GQ, Details och Men´s Vogue. Thom har arbetat med alla större modefotografer inklusive Bruce Weber och Annie Leibovitz.

Howard McLaren: har varit Creative Director för några av de mest inflytelserika varumärkena i vår tid. Från Toni & Guy till 
Bumble & Bumble, han har utbildat generationer av frisörer över hela världen. Han krediteras ofta med att vara mannen som skapade tekniken ”razor cutting”. Tidigt i sin karriär, började han fotografera allt han gjorde, en process som blev en av de viktigaste delarna i hans inställning till klipp och styling. Genom sitt fotograferande förstod han att det var en persons personliga stil och utseende som verkligen bestämde vad som var rätt.

R+Co är skapat av frisörer och uppmuntrar till experimentlust, design, passion och nyfikenhet och är framtagna utan:
• Parabener - konserveringsmedel som används för att döda tillväxten av oönskade mikroorganismer (bakterier, jäst, mögel etc).
• Sulfater (* SLS eller SLES) - tensider som vanligen används för att rengöra hår, det finns oro för att de irriterar huden och ögonen,   speciellt vid högre koncentrationer.
• Mineralolja - ett petroleumderivat som kan lägga en tjock film på håret och lämnar håret med en onaturlig känsla av ”glatthet”.
• Petroleum - utvunnet från råolja, bygger en hinna på ytan av håret som förhindrar nyttiga 
  näringsämnen och vitaminer från att återställa håret till ett hälsosamt tillstånd.

Alla produkterna är dessutom:
•  Konditionerande, färgsäkra och innehåller UV-skydd
•  Säkra att använda på keratinbehandlade hår
•  Vegetariska
•  Ej djurtestade
•  Glutenfria

R+Co arbetar också för att minska mängden material som används i sina förpackningar genom att eliminera onödiga komponenter och en stor majoritet av förpackningarna kan återvinnas.R+Co lanserades i USA under våren 2014 och har snabbt blivit ett favoritmärke på den amerikanska marknaden. Tack vare den genomgående höga kvaliteten på produkterna och den enkla funktionen, närvaron på den internationella mode scenen, kända ambassadörer och stora genomslagskraft inom sociala media (över 4 miljarder visningar 2015) är R+Co idag det snabbast växande professionella hårvårdsmärket i USA. 
PS: du hittar inspiration till ditt nästa frisörbesök på R+Co´s egen app. Ladda ner den på Appstore direkt till din IPhone, sök på R+Co.